Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
7 dingen die je echt moet meenemen naar een meerdaagse festival - Festivalblog
man with question mark over his head.

7 dingen die je echt moet meenemen naar een meerdaagse festival

Ga je voor het eerst naar een meerdaags festival en weet je niet zeker wat je allemaal mee moet nemen? Of twijfel je gewoon elke keer als je naar een festival gaat weer over wat je allemaal mee moet nemen en wat niet? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben 7 onmisbare benodigdheden voor elk festival op een rijtje gezet.

 

1) Tent

Het spreekt voor zich, maar het meest essentiële onderdeel voor elk festival is toch wel je tent. Wil je niet in de open lucht slapen, of elke avond op zoek willen gaan naar een vreemde tent om in te crashen, dan hoort deze bovenaan je checklist te staan.

2) Slaapspullen

Bijna net zo vanzelfsprekend als de tent, zijn de slaapzak en het slaapmatje. De beginnende festivalganger wil nog weleens het slaapmatje thuis laten, maar geloof me, deze fout maak je maar één keer. De festivalzomers zijn vaak lang en warm, maar de nachten kunnen verraderlijk koud zijn. Een slaapzak en een slaapmatje zijn dan een echte must.

3) Kleding

Kleding meenemen, het klinkt natuurlijk logisch. De truc is echter om precies genoeg kleding mee te nemen zodat je het ’s nachts niet te koud krijgt en overdag niet te warm en je bovendien niet te veel bagage mee neemt. Het sleutelwoord daarvoor is laagjes. Combineer topjes of shirts met een trui of een vest. Neem zeker ook geen extra paar schoenen mee. Het klinkt misschien als een goed idee, maar als je hele dag aan het feesten ben wil je gewoon schoenen aan die fijn zitten.

4) Toiletartikelen

Een beetje hygiëne heeft nooit iemand kwaad gedaan, ook niet op een festival. Vergeet dus zeker niet je tandenborstel, deodorant, zeep en handdoek in te pakken. Natuurlijk, na drie dagen feesten op een festival en douchen op een camping, ruikt niet iedereen meer naar bloempjes. Des te meer reden om je toiletartikelen niet te vergeten. Tip: een handdoek kan ook dienen als kussen.

5) Telefoon

Waar zouden we zijn zonder onze mobieltjes? Je gebruikt je telefoon op een festival om het programma te bekijken, je vrienden terug te vinden en foto’s te maken. Kortom, een mobieltje is behoorlijk essentieel! Batterij leeg? Geen probleem! Op veel festivals kun je je mobiel gratis opladen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een extra batterij.

6.) Plastic zakken

Er zijn weinig dingen zo multifunctioneel als een plastic zak. Het is dan ook geen wonder dat sommige festivals ze bij binnenkomst al uitdelen. Je kunt erop zitten zonder vies te worden, je kunt ze gebruiken als regenjas en je kunt ze gebruiken als vuilniszak. Neem voor de zekerheid een zak of twee mee, zodat je nooit zonder stoel, regenjas en vuilniszak zit.

7) Toegangskaarten

Je kunt van alles bij je hebben, maar als je je toegangskaarten niet bij je hebt, dan kun je zo weer rechtsomkeert maken. Vergeet dus absoluut nooit je toegangskaarten en neem ze het liefst zowel op papier als digitaal mee.

Ben jij weleens iets vergeten mee te nemen? Laat het ons weten op Facebook / Twitter of natuurlijk als reactie hieronder.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23