Bereid je voor op Paaspop 2013!

Zon komt weer door de wolken, deze keer voel je ook de warmte van de zon in plaats van dat ja alleen verblind wordt door het ding. Je loopt de deur uit en het valt op dat er nu echt nergens sneeuw meer ligt. Sterker nog er komen zelfs al van die kleine witte dingetjes tussen het gras door. Even denken hoe heten die dingen ook alweer… oja! Bloemetjes! Terwijl je naar je werk fiets voel je iets tegen je gezicht, he weer sneeuw?! Nee het is een fruitvliegje! Je kijkt tijdens je fietstocht die ook al lichter is dan de afgelopen tijd even omhoog en ziet ook aan de bomen voorzichtig al wat meer dan alleen takken. Dan komt het besef….. het begint weer lente te worden!!! Sterker nog, het festivalseizoen staat voor de deur!! Even je kalender vergelijken met de datum op je kaartje die je in december al hebt gehaald en ja hoor, het duurt niet heel lang meer!! Paaspop 2013 staat op het punt te beginnen!

Dan komt het probleem… Zou mijn tent niet opgegeten zijn door motten? Was mijn luchtbed eigenlijk nog wel heel? Waar heb ik die ene zonnebril eigenlijk gelaten die me wel goed stond in plaats van die lelijke met extreme sneeuwblind glazen? Had ik vorig jaar eigenlijk die ene werkende pomp wel mee terug genomen? En waar heb ik al dat spul eigenlijk gelaten.

Iedere paaspop bezoeker kent dit gevoel. Yes!! Het Festivalseizoen is er weer, gevolgd door Oh mijn god waar heb ik al die spullen gelaten?? Het nare is, dat de zorgen van die spullen als je op een festival bent weer is verdwenen. Of je nu dat luchtbed moet kopen op het terrein, maakt ineens niets meer uit…. Zonnebril? Ach die verkopen ze daar wel! Helaas wordt het gat in de begroting dat een festival toch al slaat niet heel veel kleiner als je de spullen daar nog moet kopen. Laat staan dat je iets fatsoenlijks krijgt, want vaak is die ene gave zonnebril na nadere (nuchtere) bestudering toch niet zo hip als je aanvankelijk dacht en het veel te dure luchtbed blijkt ook niet zo van topkwaliteit te zijn als je had gehoopt.

Hier is een oplossing voor natuurlijk. Ga de week vantevoren naar de stad en koop al je spullen bij elkaar. Maarja dan ben je dus een dag kwijt aan rondstruinen en die leuke geinige dingen die je op die leuke geinige marktkraampjes kan kopen op zo’n festival zijn ook al nergens te vinden. Toen zag ik de site festivalspullen.nl. Dit kun je vergelijken met al die leuke geinige kraampjes op festivals!! En met ff een half uurtje rondkijken heb je alles bij mekaar en ook nog voor leuke geinige prijzen ook. Dus eerstvolgend festival loot deze jongen al de eerste dag met een geinig zonnebrilletje, een makkelijk op te zetten tentje en een luchtgitaar de parkeerplaats op. Luchtbed was kapot, maar ook die kun je daar dus halen! Alles wat je nodig hebt en alles wat je niet nodig hebt, maar wel lekker ludiek staat kun je ze naar je toe laten sturen! En speciaal voor Paaspop 2013 is er zelfs eencompleet Paaspop Camping Pakket!

Enige wat ik nog miste was een optie om ook munten voor de drank daar te kunnen bestellen, nu moet ik nog in die lange rij staan 😉 Ik heb er in iedergeval veel zin in! En hopelijk komen wij elkaar op Paaspop 2013 of een ander festival in 2013 tegen!!