By the creek3

By the Creek: verrassend randprogramma!

Op zaterdag 9 juli gaat het festival By the Creek in première. Het festival opent dit jaar voor het eerst haar deuren en behalve een fantastische line-up hebben ze ook een verrassend randprogramma bekend gemaakt!

By the Creek Festival is een nieuw evenement ontstaan uit de samenwerking tussen Vunzige Deuntjes, ZeeZout, BASIS en KLEAR. Vier organisaties met ieder een geheel eigen sound bundelen hun krachten en laten verschillende muziekstijlen samen komen.

By the Creek schommel

Het recreatieterrein Middelwaard in Vianen wordt omgetoverd tot een nieuw festivalterrein. Je kan er genieten van verschillende muziekstijlen zoals 90’s, techno, house en r&b van artiesten als Kris Kross Amsterdam, Fowik en Hudson Mohawke. Naast chillen op de muziek kan je ook terecht bij het kampvuur, de By the Creek schommel, de festivalmarkt, comfortabele strandcabana’s en ben je vrij om een verfrissende duik te nemen!

By the Creek2

Slapen en dansen op het water
Dat was nog niet alles! Je kan tijdens het festival met een klein vlot naar de zogenaamde ‘Kornuit Raftsessions’, waar plek is voor maar 100 man. De kleinste en misschien wel meest bijzondere stage van het festival mét eigen bar en line-up!

Voor meer informatie, de volledige line-up en tickets: http://bythecreekfestival.com

PS: By the Creek festival staat ook in onze top 10 festivals van de provincie Utrecht!