549830_558304970868667_333372436_n

Jong geleerd is oud gedaan!

KidzPop 12.000 gillende kinderen die mee zingen op de diepgaande teksten van Ernst Bobbie en de rest! Een leuk verjaardagscadeau voor mijn peetkind. Want de kinderen van nu zijn de festival bezoekers van later en dat moet je er natuurlijk met de paplepel inbrengen! De aankleding was wat minimaal, belachelijk hoge consumptie prijzen, weinig vermaak vooraf maar dit alles vergeet je zodra one-two-trio het podium op komt! Die voor de aller kleinste een eigen kindershow hebben. Met de persiflage “Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel)” maken ze er een komisch geheel van. Mijn neefje was voorzien van een echte John Lennon Hippie bril om in de juiste sfeer te komen en het feest kon nu eindelijk beginnen!

549830_558304970868667_333372436_n

De kinderen zijn warm voor de eerste act, jammer dat Jermonio moet beginnen die helemaal dolverliefd is op zichzelf… Gelukkig verlaat hij het podium na twee nummers en laat Ali B zien hoe het wel moet, hij weet de harten van alle kinderen te pakken en tijdens het nummer “leipe mocro flavor” bouncen de ouders even hard mee op de beat. De optredens van Kate en Lisa, Amy & Shelley waren vooral voor de vaders een lust voor het oog muzikaal was het om te janken.

Ernst Bobbie en de rest sloten het kidzpop festival af met hun bekende intro nummer worden de kinderen gillend gek! Ze laten een knap kunstje entertainment zien met een leuke interactie tussen het publiek. Vooral het nummer “soepkip” wordt hardop meegezongen door zowel de kinderen als de ouders. Kidzpop zeker een aanbevelingen om je kind klaar te stomen voor het echte werk en als je daar anders over denkt ben je een soepkip 😛