Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Kletskoek 2017: Deep- & Techhouse, Wurst und Schnitzel! - Festivalblog
kletskoek-banner-fb-2.600x330x1

Kletskoek 2017: Deep- & Techhouse, Wurst und Schnitzel!

Kletskoek ist wieder zurück! Zaterdag 18 maart 2017 haalt Kletskoek de gezellige sfeer van onze geliefde oosterburen naar Aquabest. Van 15:00 tot 01:00 zal Beachclub Sunrise gehuld zijn in de Duitse nationale kleuren, schnitzels, bratwurst en een hele fijne line up. De Sluwe Vos, Wouter S, Prunk, Missinglinx en de Jongens van ’t Platteland: Kruh & Hakim Midhat, staan paraat achter de decks om de lekkerste deep- & techhouse door de speakers te pompen.

Programma

Het 5-jarig bestaan van Kletskoek zal niet onopgemerkt voorbijgaan aan de deep- & techhouse liefhebber. Een heel smakelijk rijtje aan artiesten reist namelijk af naar Beachclub Sunrise in Best om een typisch Duits feestje neer te zetten. De eerste DJ op de line up is niemand minder dan De Sluwe Vos. Deze man is de laatste jaren uitgegroeid tot een onmisbare artiest in de scene en brengt zijn bekende tunes mee naar Kletskoek om het feestje een flinke dosis extra energie te geven. Kletskoek krijgt daarnaast weer hoog bezoek van een graag geziene gast. Na een mega set op de Kletskoek stage van Winter Park Festival keert Wouter S terug naar het altijd gezellige zuiden. De nodige deephouse muziek is ook zeker weer van de partij en wordt ditmaal geserveerd door de enige echte Prunk. Het programma wordt compleet gemaakt door Missinglinx en de Jongens van ’t Platteland. Dit wisselende dj-collectief van het Eindhovense platteland bestaat deze editie uit Kruh en Hakim Midhat.

Food

Zoals je van Kletskoek mag verwachten staan er ook smakelijke Duitse gerechten op het menu. De chefkoks van Kletskoek zullen de bezoekers verwennen met traditionele schnitzels en lekkere broodjes bratwurst. Beide gerechten worden geserveerd met frieten en een frisse salade. Ook aan de vegetarische bezoeker is gedacht. Speciaal voor hen zijn er vegetarische broodjes bratwurst verkrijgbaar.

Tickets

Kletskoek heeft een gezellig exclusieve capaciteit. De bezoekers hebben de keuze om een ticket inclusief of exclusief food te bestellen. De tickets inclusief een schnitzelmenu óf Bratwurstmenu zijn verkrijgbaar voor € 27,50 (ex. fee). Tickets exclusief food zijn beschikbaar voor €17,50 (ex. fee). Beide tickets zijn online verkrijgbaar via www.firstvision.nl/tickets.

Volg Kletskoek

Volg Kletskoek via Facebook en blijf up-to-date over speciale acties en de line-up.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23