girl with headphones

Proef nu alle festivals op Spotify!

Als voor de 10e keer hetzelfde nummertje voorbij komt weet je het eigenlijk al, je hebt nieuwe muziek nodig. Nu zijn er natuurlijk willekeurige playlists die je zou kunnen proberen, of luister je muziek op basis van je ingestelde voorkeuren, maar waarom zou je niet alvast de aankomende festivals proeven?

Met dit in ons achterhoofd hebben wij de meest complete collectie van festival playlists samengesteld! Wij hebben de line-up gebruikt van ieder festival in 2017, om een perfect beeld te krijgen van wat je er mag verwachten. Is de line-up nog niet compleet? Geen probleem, het wordt automatisch bijgewerkt zodra er meer artiesten bekend gemaakt worden.

spotify logo wide

Nu je de gehele muziek collectie tot je beschikking hebt, kan je ook eens een totaal ander festival proberen. Misschien twijfelde je nog of je naar festival ‘x’ zou gaan en blijkt nu dat je de aankomende line-up helemaal ge-wel-dig vindt! Alles is mogelijk, right?!

Natuurlijk kan het zijn dat we een festival over het hoofd gezien hebben, mocht je na al onze harde werk, toch nog een festival spotten die niet in de lijst staat, laat het ons dan weten via het contact formulier of natuurlijk gewoon hieronder in de reacties. Dan voegen wij hem voor je toe! 🙂

Waar vind ik deze playlists?

Je kan de hele verzameling vinden op de Spotify pagina van Festivalblog. Let wel op, het zijn zoveel playlists, dat de website maar een kleine selectie toont. Om alle playlists te bekijken, kan je hier de software van Spotify downloaden. Vervolgens op onze pagina, kan je klikken op “Openen in Spotify” voor optimaal zoek gemak.

Enjoy the vibes en vergeet vooral niet je favoriete playlist te volgen, zo blijf je op de hoogte van alle updates! 🙂