SolarWeekend updates

Solar Weekend update: SolarWeekend88!

Misschien heb je het al gezien, maar sinds kort vind je onder onder het kopje ‘evenementen’ een aparte pagina over Solar Weekend op Festivalblog. Deze pagina geeft jou alle informatie over het festival. Van historie en genres tot ticketprijzen. Op Festivalblog zal je ook updates over Solar Weekend tegenkomen.

Speel spelletjes @ SolarWeekend88
Doe met een team mee aan de maffe, moeilijke en komische opdrachten die je tijdens het festival dient uit te voeren. Tien teams strijden tijdens het weekend voor een ultieme prijs, namelijk Holiday Tickets voor Solar Weekend 2017Bezoekers met een Holiday Ticket kunnen zich aanmelden met een team van minimaal 2 en maximaal 4 personen. Let erop dat je wel een originele naam bedenkt én een goede reden hebt waarom jullie mee willen strijden! De teams worden namelijk geselecteerd aan de hand van de inschrijvingen.

Dus zijn jullie een (te) gek team met lef en humor? En zijn jullie niet bang om buiten je comfort zone te treden? Schrijf je dan nog SNEL in. Geselecteerde teams worden uiterlijk 29 juli op de hoogte gesteld. Wil jij je met je team nog aanmelden voor deze challenge? Dat kan nog via deze link. (http://ext.re/Solar88)

solarweekend88

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze updates over o.a. Solar Weekend? Like dan onze Facebookpagina!

Solar Weekend Festival: waan je een weekend op vakantie tijdens dit festival boordevol creativiteit, kleur en liefde! Een vierdaags muziekfestival met een cross-over programmerging tussen pop en dance. >> read more

One comment

Comments are closed.