UJ flat out

Tip: multifunctioneel festivalkleed!

Even neerstrijken op een festival zonder een kleedje, oude deken of op een stuk plastic is geen succes. Voordat je het weet ben je vol in een (nog niet leeg) bakje friet gaan zitten en kleeft de satésaus lekker aan je broek. 

Nu hoor ik je zeggen dat je geen zin hebt om met grote dekens te gaan lopen sjouwen. Begrijpelijk. Maar dit festivalkleed is multifunctioneel, handig mee te nemen en daardoor het proberen waard! Onderaan deze post geven we er ook eentje weg 🙂

Voordelen

De grootte
Op dit kleed kan je makkelijk met een paar man vertroeven tijdens een festival. Zelfs kan je er makkelijk languit op liggen. Het kleed is namelijk 140 x 170 cm!

Waterafstotend
Het waterafstotende nylon aan de onderkant zorgt ervoor dat je alsnog geen natte billen krijgt. Mocht het gras op een festival vochtig zijn, kan jij alsnog lekker je rustmomentje pakken. Daarnaast zorgt deze waterafstotende laag er ook voor dat je droog blijft als het regent. Het is namelijk super easy om het kleed (mét capuchon) even om je heen te slaan tijdens een regenbui! By the way: de bovenkant van het kleed is wel heerlijk zacht!

Festivalkleed

Makkelijk meenemen
Meenemen? No problem. Het kleed wordt in een handig (compact) draagzakje geleverd, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Daarnaast kan je hem op een festival prima in je kluisje bewaren zolang je hem nog niet gebruikt.

Het festivalkleed is nu nog te verkrijgen in twee verschillende kleuren. En: je kan hem natuurlijk ook gewoon gebruiken op het strand of tijdens het picknicken.

Zelf uitproberen?
Wij verloten een festivalkleed! Wil jij kans maken? Like dan onze Facebookpagina & laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet

Voor meer informatie of het bestellen van een festivalkleed: www.festivalkleed.nl

7 comments

Comments are closed.