we-are-electric-klokgebouw-eindhoven-2016

We Are Electric herfsteditie!

De Early Bird tickets voor dit indoor festival waren al heel snel uitverkocht.. The party is on op zaterdag 12 november! Het welbekende We Are Electric gaat dan naar het Klokgebouw in Eindhoven. Een perfect festival om de de herfst door te komen, dus. 

Het electronische muziekfestival vond afgelopen juni plaats op het strand in Eersel waar zo’n 30.000 bezoekers op af kwamen. Daar blijft het dus niet bij! Het succesvolle feestje laat zich niet tegen houden door slechter weer. Want waarom gewoon niet lekker naar binnen? Anders aan dit festival is wel dat het een avond- in plaats van een dag-festival is. Vanaf 20:00 uur tot 07:00 uur ‘s ochtends ga je los in het Klokgebouw.

Line-up

Net als de voorgaande drie edities belooft de organisatie ook dit jaar weer een spectaculaire lijst met namen. Nu al zo’n goed begin and still counting.. Wie je sowieso gaat zien op 12 november zijn:

Chase & Status DJ Set
Dave Clarke
Pendulum DJ Set & Verse
Feed Me
Michael Mayer & Patrice Baumel
ROD
TroyBoi
Weval
Carlos Valdez
Reza Athar
San Holo
William Djoko
Boys Noize
Wilkinson
Murdock
AFRIKABOOMNADA

 

Boys Noize, Chase & Status DJ Set & Rage, Dave Clarke, Pendulum DJ Set & Verse, Feed Me, Michael Mayer & Patrice Baumel, Murdock, ROD, Troyboi, Weval, Wilkinson, AFRIKABOOMNADA, Carlos Valdes, Reza Athar, San Holo en William Kouam Djoko. De laatste namen volgen spoedig.

We Are Electric // Die Antwoord

Zoals we gewend zijn van het festival en drie eerder uitverkochte Klokgebouwedities, zal de organisatie in november weer een mix van aantrekkelijke ticketprijs, overdonderende audiovisuele effecten en een internationale programmering aan de danceliefhebbers voorschotelen. Van electro en trap tot hiphop en techno. Kortom, heb jij in de herfst altijd last van een dipje? Dan weet je wat je te doen staat! 

Het festival is 18+ en tickets zijn verkrijgbaar via de website www.we-are-electric.nl 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste info over (herfst en winter) festivals? Volg ons dan op Facebook en Twitter!