winterpark

Winter Park Festival 2016: complete line-up

Voor de derde maal keert dit winterse festival terug naar Aquabest (ook wel bekend van Lakedance). Dit jaar op zaterdag 5 november wel te verstaan. Drie stages met de heetste artiesten voor tijdens de frisse herfstdagen. Een volle festivaldag van 13:00 uur tot 23:00 uur dans jij jezelf warm in Eindhoven.

En het belooft een groots, winters feest te worden. De organisatie roept iedereen op dat foute skipak uit de kast te trekken en de thermo-onderbroeken klaar te leggen. Het is als Lakedance in de zomer, maar daar komt gewoon nog een tandje bij in november. Niets is te gek voor Aquabest!

winterpark2

Line-up

Mainstage by Café Costa
Tot je enkels in de confetti, polonaises en opblaasdieren. Helemaal niets blijft bespaard in het gezelligste feestcafé van Eindhoven. Electro, house, urban en hardstyle.. Het komt allemaal voorbij.

Tony Junior
Ruthless ft. Jebroer
The Darkraver
Childsplay
Puinhoop Kollektiv
Freddy Moreira
Lampegastuh
Sylvie Thijs
Tiago Marques

Kletskoek
Het is prima vertoeven in de Kletskoek area. Vergelijk het met boarden op verse sneeuw. Kortom, dé plek om ultiem te genieten en je in winterse taferelen te wanen.

Einmusik (live)
Man With No Shadow
Wouter S
Entourage
Jay Swiff

RausHaus bij ST8MENT
Dit jaar gehost door ST8MENT, de harddance organisatie uit Eindhoven. Zij zorgen dat RausHaus een update tot een volwaardige hardstyle area krijgt.

B-Front
Frequencerz
Da Tweekaz
Sub Zero Project
Sephyx
Dizz Funktion

Bekijk de aftermovie van 2015 om alvast warm te lopen voor dit winterse feestje:

Voor meer informatie over het festival & tickets: http://www.winterparkfestival.nl/

Wil je op de hoogte blijven van de laatste info over (herfst en winter) festivals? Volg ons dan op Facebook en Twitter!