243H

Festival fashion-inspiratie voor Mysteryland

Het festivalseizoen is in volle gang en aankomend weekend staat een van de grootste Nederlandse dance festivals op de planning: Mysteryland. Het festival dat sinds vorig jaar het hele weekend duurt. Met 19 bomvolle stages ga je los op onder andere Afrojack, Martin Garrix, Robin Schultz, Sander van Doorn en Wildstylez. En er zijn nog tickets te koop!

Heb jij je outfit al klaarliggen, of zit je momenteel ook (je bent niet de enige!) met een fashion-dilemma?! Geen probleem! Wij geven je last-minute nog inspiratie voor de perfecte outfit. Volg ons stappenplan en binnen een mum van tijd heb jij een fantastisch setje samengesteld.

1. Kies jouw stijl

Welke trends spreken jou de laatste tijd het meest aan? Ga je voor edgy en stoer? Of toch voor zwierig en lief? Wij geven je wat voorbeelden:

Boho Zalando
Boho
Misschien wel dé ultieme festival-stijl! Dompel je onder in de wereld van de ’70s. Veel prints, franjes en blousejes. En vergeet natuurlijk niet dé ronde flowerpower-bril (
bijvoorbeeld deze).

Grunge Zalando
Grunge
Stoer en een beetje edgy. De stijl waar vaders meestal niet om staan te springen. Ripped jeans 
(zoals deze), wilde haren en een hier en daar een beetje bloot. Hoe rommeliger, hoe beter. Ideaal voor op een festival dus!

Electric Zalando
Electric
Leef je uit met felle kleuren, wilde patronen en holografische details. Lekker uitbundig, lekker gek. Met deze stijl kan je jouw creativiteit kwijt en ben je een echte eye-catcher op het festival!

Retro Zalando
Retro
Met deze stijl zit je altijd goed. Noem het old-school, noem het futuristisch… Combineer je scheel met de meest uiteenlopende items. En vergeet de patches niet. In dit geval geldt vooral: more is more!

2. Check de weersvoorspellingen

Weet wat je te wachten staat. Ga je voor kort of voor laagjes? Als we Buienradar moeten geloven, dan kunnen de hemdjes en korte broeken uit de kast! Een beetje bloot is dus geen probleem. Neem alleen wel iets warmers mee voor ’s avonds als het afkoelt. 

Buienradar voorspellingen
Bron afbeelding: Facebook Buienradar.

3. Shop de tofste items

Inspiratie opgedaan? Dan is het geen probleem om last-minute jouw fantastische outfit te regelen voor Mysteryland! Zalando.nl heeft een gave pagina gemaakt, waarbij je jouw eigen festivaloutfit kunt samenstellen. En het leuke is: veel items scoor je ook nog eens met een goeie korting. Sla je slag!

Zalando items

Meer updates over o.a. Mysteryland en (fashion)tips voor festivals? Volg ons dan op Twitter en Facebook!