Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Gehoorschade? Niet langer nodig! (Winactie!) - Festivalblog
anti oorschade

Gehoorschade? Niet langer nodig! (Winactie!)

Alle festivalgangers kennen het haast wel, die piep als je ‘s avonds (‘s ochtends) weer in bed ligt. Dit houdt in dat je al een (lichte) vorm van gehoorschade hebt en dat is natuurlijk geen gewenst resultaat voor een leuke dag/avond stappen! Daarom is de Nationale Hoorstichting met ons in contact gekomen om dit punt eens onder de aandacht te brengen bij alle festivalgangers!

Enkele belangrijke weetjes;
Er is een convenant afgesloten met diverse organisaties en partners om een limiet van 103 dB te hanteren, maar zelfs dat geluidsniveau is nog schadelijk voor je oren.

Iedereen hoort te weten wat precies gehoorschade inhoudt. Een piep na het stappen, dat is zelfs al een teken van gehoorschade. Je hebt verschillende vormen van gehoorschade, namelijk tinnitus (dat de piep/ruis niet meer weg gaat, nooit meer), hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid, dus dat het geluid van een deurbel al pijn doet aan je oren) of gehoorverlies (wat zeg je?).

Hoe kun je gehoorschade voorkomen?
Niemand zit natuurlijk te wachten op gehoorschade, maar hoe kun je dit nu voorkomen? Wij hebben drie simpele tips voor je:
1. Draag oordoppen (goede oordoppen)
2. Sta niet te dicht bij de speakers
3. Geef je oren af en toe rust

In samenwerking met de Nationale Hoorstichting zijn er 2 leuke pakketjes beschikbaar! Ik ga niet vertellen wat er allemaal in zit, maar ik kan je vertellen dat er zeker een aantal oordoppen in zitten!

Hoe kun je 1 van de 2 pakketten winnen?
Stap 1: Like FestivalBlogNL op Facebook (https://www.facebook.com/FestivalBlognl/)
Stap 2: Reageer op dit bericht (op Facebook of op de website) en vertel waarom jij dit pakket verdient, of graag zou willen ontvangen!

Extra kans maken? Like ook de Hoorstichting op Facebook (https://www.facebook.com/hoorstichting/)!

Houdt dit bericht in de gaten, wij zullen de winnaars hieronder publiceren:
Pakket 1: Rutger – 14 Juli
Pakket 2: Jacques G – 21 Juli
Wij nemen contact met jullie op via de opgegeven email!

4 comments

  1. ik volg alle festivals op de voet en ga naar heel veel festivals toe, daarom zou ik graag dit pakket willen!

  2. ik heb al eens gehad dat mijn oren piepte of een oor, is dat erg schadelijk? En moet ik hiermee naar de oorarts? graag zou ik mee doen met de actie, ik heb de pagina gedeelt en wil graag winnen!

  3. Omdat ik nog lang wil genieten van m’n gehoor en het lieft ook m’n kleinkinderen nog wil verstaan zonder gehoorapparaat.

  4. Zou heel graag een setje oordopjes winnen! Ik zou dergelijke dopjes niet alleen goed kunnen gebruiken bij het luisteren van luide muziek op festivals maar ook om eens een goed boek te lezen in stilte !

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23