Suena

Handig: compact uitgaanstasje van leer!

Vrouwen onder ons herkennen het vast: het gesleur met een tas(je) tijdens een festival. De één neemt graag van alles mee, de ander heeft genoeg aan wat standaard benodigdheden. Voor die laatste groep is er dit handige tasje van Suena.

Passend bij iedere outfit

De tasjes van Suena zijn compact, van écht leer en makkelijk aan je broekriem te bevestigen. Op deze manier hoef je niet te sjouwen en bescherm je jouw belangrijke items dicht tegen je lichaam. Het tasje gaat open met een magneet, maar om echt bij de inhoud te komen moet er ook eerst nog een ritsje open. Aan de binnenkant zit ook nog een extra ritsje om geld of pasjes in te (ver)stoppen. Bij iedere outfit is er een geschikt tasje. Ze zijn er namelijk in verschillende kleuren!

Suena tasjekopie

Onze mening

Hier is het tasje in ieder geval goed in de smaak gevallen. Vooral handig om je belangrijkste spullen dicht op je lichaam te dragen. Tijdens een festival neem ik zelf nog wel vaak een tas met spullen mee, maar zo kan je de dingen goed gescheiden houden! Vooral het feit dat hij zo mooi klein is maakt mij blij. Zo valt hij niet al te veel op én heb je er geen last van als je hem draagt. 

Een handige musthave voor vrouwen die dus liever niet de hele dag bezig zijn met spullen sjouwen. Compact, stevig en precies groot genoeg voor een telefoon, geld en zonnebril!

Speciaal voor jullie heeft Suena een leuke actie. In plaats van 32,- scoor je een tasje voor 29,95! Ga naar www.suena.nl