Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Koel slapen op elk festival? - Festivalblog
ohnana tent

Koel slapen op elk festival?

Ben jij het helemaal zat om na een geweldige avond op jouw favoriete festival in de ochtend uit je tent te worden gebrand!? Gelukkig is door een paar echte festival liefhebbers daar wat op bedacht! De Ohnana is een tent die speciaal is ontworpen om de brandende en felle zon buiten de tent te houden. Hierdoor blijft het lekker koel en donker in de tent en kan jij als echte festival liefhebber nog even lekker doorslapen. Dit zorgt ervoor dat je meer energie hebt om de volgende dag weer optimaal te genieten van jouw festival!

De Ohnana is vergeleken met andere tenten ongeveer 13 graden koeler op een warme dag. Dit komt door de reflecterende buitenkant die is gemaakt van speciaal ontwikkelde 210T polyester coating, strategisch geplaatste ventilatie en een optionele ventilator die ook functioneert als een lamp. Dus wil jij de maximale festival ervaring beleven? Dan is deze ultieme festivaltent echt iets voor jou!

Ohana Tents houdt zich niet alleen bezig met het aanbieden van een geweldige festival ervaring, ook wordt er aan moedertje natuur gedacht. Ohnana Tents doneert 5% van de nettowinst aan de Ocean Cleanup Foundation van Boyan Slat. Dit omdat jaarlijks naar schatting 30% van de tenten op festivals wordt achtergelaten, waarvan veel plastic uiteindelijk in ons oceaanwater beland.

Voor meer informatie, of om de product video te zien, kan je de Kickstarter pagina bezoeken.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23