appelpop

FEEST FOR FREE #11: Appelpop

Niets is zo leuk dan uit je dak kunnen gaan zonder een extreem duur ticket te hoeven kopen! In de rubriek FEEST FOR FREE houden we jullie op de hoogte van de vetste gratis festivals.

Al eerder hebben we het op Festivalblog met lovende woorden gehad over dit gratis festival in de Betuwe. Appelpop is toch wel een van de bekendste gratis festivals van ons land. Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september trekt menig festivalliefhebber erop uit om de Waalkade in Tiel te betreden. En ja, je ziet het goed! Dat is dit weekend al 🙂

Het terrein in de Betuwe heeft drie podia. Een megatent die is omgedoopt tot hoofdpodium, het grote open air Go-Tan podium en het McBlossom podium aan de andere kant van het terrein. Drie plaatsen waar je los kan gaan. Behalve fijne muziek van toffe acts is er ook nog een uitgebreid assortiment aan food Ă©n een festivalmarkt. Je kan je er de hele dag prima vermaken!

Appelpop2

Line-up

Spetterende namen, net zoals altijd, dit jaar op Appelpop. Het gratis festival weet ieder jaar weer duizenden bezoekers te trekken door een line-up met grote namen. Hoofdacts dit jaar zijn:

Marco Borsato
Guus Meeuwis
De Jeugd Van Tegenwoordig
De Staat
Crystal Fighters
Chef’Special

Maar dat is nog lang niet alles! Check deze post voor de volledige line-up van het festival.

Ga voor meer informatie naar www.appelpop.nl