Hilversum Alive 2

FEEST FOR FREE #5: Hilversum Alive

Niets is zo leuk dan uit je dak kunnen gaan zonder een extreem duur ticket te hoeven kopen! In de rubriek FEEST FOR FREE houden we jullie op de hoogte van de vetste gratis festivals.

Hilversum Alive swingt op 24, 25 en 26 juni swingt heel Hilversum de pan uit! Tijdens dit gratis feestweekend zijn er meerdere podia waar muziek in verschillende genres ter gehore worden gebracht. Denk aan Jazz, Soul, Indie, maar ook top 40-muziek!

Hilversum alive 1

Line-up
Drie dagen feest in Hilversum en dat op diverse plekken met verschillende podia.

Vrijdag
Een goed begin van het weekend. De perfecte locatie voor een ultieme vrijmibo. Vanaf 17:00 uur kam je al terecht op de Kerkbrink voor muziek van DJ Erwin of start om 18:00 uur met DJ Vice Venga op het Keiplein.

Zaterdag
Het is duidelijk dat je voor de hoofdacts op de Groest moet zijn. Op de zaterdagavond kan je hier genieten van optredens van Gers Pardoel, Diggy Dex, Sharon Doorson en DJ Yorit. Voordat je naar de Groest gaat kan je ’s middags nog terecht bij de andere podia. Bijvoorbeeld op het Keiplein waar Band 0031, dé coverband van Hilversum, zorgt voor de beste hits van Nederlandse bodem.

Zondag
Liefhebbers van foute muziek moeten zondag zeker op de Groest zijn! O.a. LUV, The Party Animals en Def Rhymes zetten Hilversum zondagmiddag op z’n kop.
Daarnaast zijn er op deze laatste dag ook nog optredens van o.a. Chris Hordijk, Soul Radics em The Koffers.

Hilversum alive 3

Naast muziek is er nog veel meer te beleven tijdens Hilversum Alive. Voor de sportievelingen is er op zondag vanaf 10:00 uur de ‘Alive Bootcamp Run’. Door de binnenstad van Hilversum een parcours afleggen van 2,5 kilometer langs de verschillende podia. Op de podia staan sportscholen, personal trainers en sportinstructeurs met uitdagende oefeningen voor iedere spiergroep.

Ook aan de kleintjes is gedacht, want een gedeelte van het marktterrein is omgedoopt tot kinderparadijs!

Voor meer informatie en de volledige line-up: www.hilversumalive.nl