Parkpop Den Haag

FEEST FOR FREE #6: Parkpop

Niets is zo leuk dan uit je dak kunnen gaan zonder een extreem duur ticket te hoeven kopen! In de rubriek FEEST FOR FREE houden we jullie op de hoogte van de vetste gratis festivals.

Menig festival-liefhebber zal Parkpop, al is het alleen maar van naam, kennen. Een gratis popfestival in het Zuiderpark in Den Haag. Maar, het is meer dan pils en popmuziek alleen: ook de gezelligheid en de sfeer in het prachtige park en de mensen door wie het gevuld wordt kenmerken het festival. Met gemiddeld 200.000 bezoekers is het één van de grootste gratis muziekfestivals in Europa. Dit jaar kan je weer los op 26 juni!

Line-up
Ook dit jaar staat er een fijne line-up voor ons klaar. Niemand minder dan Jett Rebel, Billy Ocean, Typhoon en De Kraaien komen je voorzien van een dosis goede muziek. Maar dat is niet alles! Kijk voor meer artiesten op de website.

 Parkpop lineup

Zondag de 26ste kun je niet alleen genieten van de beste muziek, want er is ook nog een markt op het terrein. Bij meer dan 100 kramen kun jij collectors-items, maar ook kleding, posters en zonnebrillen scoren! Het is zelfs nog mogelijk om daar met je eigen kraampje te staan en eigen spulletjes te verkopen. 

Voor meer informatie over Parkpop: www.parkpop.nl

Om alvast in de stemming te komen bekijk je hieronder de aftermovie van vorig jaar!