Appelpop

Gratis festival Appelpop: line-up bekend!

Een van de bekendste (en grootste) gratis festivals van Nederland: Appelpop! Het feestje dat menig festivalhart sneller laat kloppen. Elk jaar in het tweede weekend september tovert de Waalkade in Tiel om tot een uitgestrekt festivalterrein. En we hoeven niet langer meer te wachten, want gisteren onthulden ze de volledige line-up!  

Het terrein in de Betuwe heeft drie podia. Een megatent die is omgedoopt tot hoofdpodium, het grote open air Go-Tan podium en het McBlossom podium aan de andere kant van het terrein. Drie plaatsen waar je los kan gaan. Voor de kenners is het dan nog even puzzelen, want op elk podium verschijnen de tofste namen.

Line-up

Een flinke programmering met allerlei genres van o.a. bands uit de top van de Nederlandse muziekindustrie tot internationale acts en regionaal talent. De line-up van dit jaar liegt er niet om. Helemaal voor niks kun je genieten van onderstaande namen:

VRIJDAG
Heavn
Fresku
Marco Borsato
Fiddler’s Green
BB’87
Crystal Fighters
July Talk
De Likt
Drive Like Maria

ZATERDAG
Lil’ Kleine & Ronnie Flex
John Coffey
Spool
Douwe Bob
Lucas Hamming
Popronde’s OOR-talent
De Jeugd Van Tegenwoordig
Causes
Indian Askin
De Staat
Alex Vargas
Birth Of Joy
Guus Meeuwis
Balthazar
Broederliefde
Chef’special
Delain
Peter Pan Speedrock
Thijs Boontjes dans- en showorkest 

Check www.appelpop.nl voor de timetable!

Volledige belevenis

Het gratis festival is niet alleen goed door de muziek, maar de hele belevenis eromheen maakt het af! Je kan het lekkerste eten (en drinken) scoren op het terrein. Ook is er ieder jaar weer een festivalmarkt waar je terecht kan voor de vetste items als cd’s, t-shirts en truien voor als het ’s avonds afkoelt.

Zoek je nog een toffe zonnebril? Of oordoppen om jouw geliefde oren te beschermen tegen de decibellen? Check dan onze webshop Festivalspullen.nl voor de vetste items!