Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Over Festivalblog - Festivalblog

Over Festivalblog

Festivalblog is dé plek voor iedere festivalganger. Wie houdt er nu niet van een feestje? Wij in ieder geval wel! We willen ons enthousiasme op jullie overbrengen door de beste tips te geven, ervaringen over te brengen en sfeerbeelden van verschillende muziekfestivals te delen. 

De magie van een festival zit hem in de beleving: waar de rillingen van over je rug lopen. Een festival is meer dan alleen een podium met artiesten. Het totaalplaatje maakt het voor ons zo’n feest: geluid, licht, entertainment, food, aankleding, activiteiten en service. Een festival moet je horen, voelen, ruiken, proeven, ademen en beleven. Regelmatig uploaden we nieuwe content om jullie van de verschillende smaken in de festivalwereld te laten proeven.

Voor de meest uiteenlopende vragen kun je op Festivalblog.nl terecht:

  • Wat maakt een festival nou tot een succes?
  • Welke festivals staan er dit seizoen op de planning?
  • Wat heb je nodig tijdens een weekend festivallen?

Op die laatste vraag hebben wij ook direct een antwoord! Op Festivalspullen.nl vind je de tofste en meest handige gadgets en benodigdheden voor ieder feestje. Wij als ‘doorgewinterde festivalbezoekers’ weten namelijk precies waar een feestbeest behoefte aan heeft.

Festivalblog.nl en Festivalspullen.nl vallen sinds 2016 onder Kompel Media.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral contact met ons op! We worden ook graag getipt over festivals! 

 


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23