Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Festival! Zonnebril of zonder bril? - Festivalblog
zonnebril festival

Festival! Zonnebril of zonder bril?

Ja dames en heren, het is weer prachtig weer en dat komt mooi uit; het festivalseizoen is namelijk al op volle gang. As we speak wordt bijv. de welbekende Zwarte Cross alweer opgebouwd en daar hebben ze een heerlijk filmpje van gemaakt, zie filmpje hier beneden:

Maar met al die heerlijke festivals en dat mooie weer, is het natuurlijk goed om je ogen te beschermen. En natuurlijk willen we dat doen met een bril die bij onze festival outfit past. Daarom zijn wij in gesprek gegaan met niemand minder dan FreakyGlasses. FreakyGlasses biedt een scala aan zonnebrillen aan, waarbij je dit festivalseizoen in ieder geval niet voor gek hoeft te lopen. Maar als je wel gek wil doen, kan dat natuurlijk ook! Denk aan de caleidoscoop brillen, of de space brillen!

Wij hebben zelf enkele brillen mogen testen en zijn vooral te spreken over de Clubmaster zonnebrillen en de Wayfarer style zonnebrillen en dat voor nog geen twee tientjes.

En om het allemaal nog mooier te maken, mogen wij een kortingscode aan onze lezers aanbieden: Bestel nu met de kortingscode “FESTIVALBLOG10” en krijg 10% korting, speciaal voor onze volgers!

Dus zorg ervoor dat je dit festivalseizoen niet zonder bril loopt!


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23