Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Top 10 festivals in Drenthe - Festivalblog
Top 10 Drenthe

Top 10 festivals in Drenthe

In deze post zetten we 10 toffe festivals in de provincie Drenthe voor je op een rijtje! Laat je verrassen door wat Drenthe aan feestjes te bieden heeft. Verschillende genres en voor iedereen wat wils!

Holland International Blues Festival
Een bluesfestival in hart en nieren. Voor de échte liefhebbers dus. Acts als Ana Popovic, Beth Hart, JJ Grey & Mofro en Bonnie Raitt zorgen voor het echte bluesgevoel tijdens dit festival met een internationaal tintje.
Website: 
http://hollandinternationalbluesfestival.com/

Retropop
Een hoofdpodium, Nederpopstage, een Discotent en een Futurestage. Genoeg ruimte om een dag lang uit je dak te gaan op o.a. BLØF, Causes, Golden Earring, Kovacs en Frank Boeijen.
Website: 
http://www.retropop.nl/

Bork veur Bork
Een kleinschalig evenement van (Wester)Borkers voor (Wester)Bork. Vorig jaar een keer overgeslagen, maar dit jaar weer van de partij. Er zijn op dit feestje plaatselijke toppers op het podium te vinden. Thema dit jaar: Nederpop.
Website: 
https://www.facebook.com/events/197005090489650/

TT Festival
Assen is tijdens de TT de place to be! In het centrum van Assen verblijden de tofste bands en acts de bezoekers. Het programma wordt nog verder uitgebreid, maar in ieder geval zijn John Coffey, Lil’ Kleine, Manuel & Géza en The Brahms van de partij.
Website: 
http://www.ttfestival.nl/

Koepeltjes Festival
Net als Bork veur Bork een heel lokaal evenement met muziek uit de regio. Ondanks het gebrek aan grote nationale acts wel een heel gezellig festival met veel (onbekend) lokaal talent! Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt.
Website: 
http://www.koepeltjesfestival.nl/

FestiValderAA
Op dit festival kan je niet alleen terecht voor fijne muziek, maar ook voor theater.  Voor goede deuntjes is het in ieder geval een goede gelegenheid, want o.a. Danny Vera, Barrelhouse, LGHTNNG en Tim Akkerman treden op!
Website: 
http://festivalderaa.nl/

Vogelpop
Na een jaar radiostilte herpakt het festival zich weer in 2016! De eerste namen voor Vogelpop zijn bekend gemaakt via de Facebookpagina: Banzai Mattekloppers, Timo de Jong, Killing Cult Society, W.I.R en Potential Criminal. Handige tip: hoe eerder je tickets scoort, hoe goedkoper ze zijn!
Website: 
http://www.vogelpop.nl/

C’est la vie Festival
Een straattheaterfestival. Past misschien wat minder in het rijtje, máár natuurlijk heeft dit festival ook een tof avondprogramma waar wij muziekliefhebbers blij van worden. Op het programma staan o.a. Luminize, DJ Jay Hardway & MC Da Syndrome, FANE en RocknRolla Soundsystem.
Website: 
http://www.cestlavie-emmen.nl/

Boerenrock Festival
Een evenement om te crossen, waar je naast de kermis ook kan genieten van de muziek! Een weekend lang feest! Dit wordt verzorgd door o.a. Bökkers, Half um Half, Fragment, Ritn Ditn en De Helden.
Website: 
http://www.boerenrockfestival.nl/

Sweelpop
Een festival dat al langer meegaat en inmiddels een begrip is in de noordelijke provincies. Dit jaar voor de 35e keer georganiseerd. Acts aanwezig zijn The Dirty Daddies, Kraantje Pappie, Guns ’n Roses tribute, Diep Triest en Toycar Taxi.
Website: 
http://www.sweelpop.nl/

Wat is jouw favoriet? Deel het met ons in de reacties of op Facebook of Twitter!


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23