Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Top 10 festivals in Gelderland - Festivalblog
Top 10 Gelderland

Top 10 festivals in Gelderland

In deze post zetten we 10 toffe festivals in de provincie Gelderland voor je op een rijtje! Laat je verrassen door wat Gelderland aan feestjes te bieden heeft. Verschillende genres en voor iedereen wat wils!

Free Your Mind Festival
Dit jaar al voor de dertiende keer. Free Your Mind is een van de eerste dance festivals in Nederland. Zo staat er dit jaar ook weer een flink leger aan acts voor je klaar met o.a. Abstract Division, De Sluwe Vos, Skream, Gauss, Scuba en The Advent.
http://www.freeyourmindfestival.nl/

Fortarock
Sinds 2009 een groot begrip in Nijmegen en eigenlijk in heel Nederland. Een eendaags heavymetal festival met een hoogwaardige line-up. O.a. Volbeat, Within Temptation, Megadeth, Suicidal Tendencies en Dark Funeral.
http://www.fortarock.nl/

Drift Festival
Dit keer zes podia, gevuld met toonaangevende house en techno artiesten uit binnen- en buitenland. Een zinderende festivaldag vol dwingende vierkwartsmaten en de alom heersende Nijmeegse gemoedelijkheid en acts als Prosumer, Conforce, Jamezsoo, DJOOP en Thomas Elmore.
http://driftfestival.nl/

Down The Rabbit Hole
Het festival staat voor avontuur, verwarring, surrealisme en psychedelica, al sinds de opkomst van de popcultuur in de vrijgevochten jaren ’60 de inspiratie van (psycho)rockers, knoppendraaiers, kunstenaars, ontwerpers en filmmakers. Een bijzonder festival met acts als The National, PJ Harvey, De Staat, Fresku en Anohni.
http://downtherabbithole.nl/

Have A Nice Day Festival
Een fijne dag is gegarandeerd op dit festival! Met al 12 edities ervaring weten ze waar een goed feestje aan moet voldoen en spreken ze zelf van een magische sfeer. Artiesten die je gaat tegenkomen zijn o.a. Benedict, De Sluwe Vos, Matrixxman, Shifted, Danny Daze en Boddika.
http://www.haveanicedayfestival.nl/

Zwarte Cross
De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een uniek feest. Dit jaar ook weer met topacts als Di-rect, Fresku, Douwe Bob, Kensington, Mental Theo, The Party Animals, Typhoon en The Dirty Daddies. En natuurlijk nog véél meer!
http://www.zwartecross.nl/

Ground Zero Festival
Het enige en meest duistere nachtfestival van Nederland. Ook dit jaar zijn de bossen van Bussloo het terrein waar de fijnproevers van de hardste stijlen rond kunnen dwalen. Met 10 stages en meer dan 100 artiesten kan 10 uur lang gebeukt worden op o.a. Audiofreq, Catscan, Dr. Phunk, Hardstyle Mafia, The Prophet en Dexter.
http://www.groundzerofestival.nl/

Appelpop
Een gratis toegankelijk festival aan de in Tiel dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste muziekfestival in zijn soort met internationale bekendheid! Drie podia met dit jaar o.a. Marco Borsato, De Staat, Fresku, Balthazar en Lucas Hamming.
http://www.appelpop.nl/

We Love The 90’s
Let the 90′s return op Nederlands grootste party als het gaat om Eurodance, typische 90’s hits en uiteraard Happy Hardcore. Hunker je ook zo naar die goede ouwe tijd uit de jaren 90, kom dan naar “We love the 90′s”. Met acts als o.a. Shaggy, T-spoon, Paul Elstak en Mental Theo.
http://www.welovethe90s.com/

8Bahn Harbour Festival
Een festival vanuit de essentie: muziek en sfeer. De diverse programmering van 8Bahn komt tezamen op één festival. House, disco, beats en tropische klanten, maar ook het stevige werk als techno, acid en electro. Ga los op o.a. Tom Trago, Dollkraut, Xosar en Lena Willikens.
http://8bahnfestival.nl/  

Wat is jouw favoriet? Deel het met ons in de reacties of op Facebook of Twitter!


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23