Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Top 10 festivals in Limburg - Festivalblog
Top 10 Limburg

Top 10 festivals in Limburg

In deze post zetten we 10 toffe festivals in de provincie Limburg voor je op een rijtje! Laat je verrassen door wat Limburg aan feestjes te bieden heeft. Verschillende genres en voor iedereen wat wils!

RUIS Festival
Een edgy festival dat continu de grenzen opzoekt en waar je als bezoeker van begin tot eind ondergedompeld wordt in een elektronische wildernis. Spot talent én de absolute top van de bass, techno, disco, house en trap. Dit jaar stonden o.a. Dubiosity, De Sluwe Vos, Marcel Dettmann, Jackmaster, Dasha Rush, Waze & Odyssey en Mikey Biemans op het podium.
http://www.ruisfestival.nl/

Pinkpop
Een van de bekendste en spraakmakende festivals van Nederland vindt plaats in het prachtige zuiden. Een line-up die het hart van menig muziekliefhebber op hol brengt. Een paar prachtige namen van dit jaar: Red Hot Chili Peppers, Paul McCartney, Lionel Richie, Doe Maar,  Years & Years, James Morrison en All Time Low.
http://www.pinkpop.nl/2016/

Jera On Air
Een tweedaags alternatief muziekfestival in het zuiden van het land tussen Eindhoven en Venlo. De focus van het feestje ligt op punk, hardcore en metalcore en is het grootste in zijn soort in Nederland.  De twee podia op het terrein waren dit jaar gevuld met o.a. Pennywise, John Coffey, Tim Vantol, Prospect, Bury Tomorrow en H20.
http://www.jeraonair.nl/nl/

Stereo Sunday
Twee dagen gratis uit je dak in het park op de nieuwste en beste dancemuziek. Laagdrempelig, ongedwongen en kwalitatief sterk waarbij genieten voorop staat. Dat is Stereo Sunday Festival (dat ook op zaterdag plaatsvindt). Drie stages voorzien je van de beste deuntjes van o.a. Girls Love DJ’s, Lady Bee, Mental Theo, The Darkraver, Domien Verschuuren, Tony Junior en Puinhoop Kollektiv.
https://stereosunday.nl/

Bospop
Een langlopend (dit jaar de 36ste keer) pop-rockfestival dat begon als festival voor regionale amateurbands. Inmiddels is het uitgegroeid tot een flink spektakel met bands van internationale allure. Ondanks het groeiende aantal bezoekers hecht de organisatie veel waarde aan de gezellige, intieme sfeer. Dit jaar kon je in Weert los op o.a.  Selah Sue, Kensington, Seal, The Mavericks, DeWolff en Maria Mena.
http://www.bospop.nl/

ParkCity Live
Alles komt samen op ParkCity Live. De beleving van muziek, mysterie van kunst & cultuur, aandacht voor Young Talents en de verrassing van het onverwachte in één dynamisch openluchtfestival. Dit jaar bevatte de line-up o.a. Bløf, Jett Rebel, Dotan, Kensington, Typhoon, Racoon, Darkraver en The Partysquad.
http://www.parkcitylive.nl/

Roest Festival
Dit jaar vond de vierde editie van het festival plaats op ’t Strandje aan de Maas. Een intiem, kwalitatief en vooruitstrevend elektronisch dancefestival. Dit (nog) kleinschalige feestje heeft geen enorme line-up nodig om het dak eraf te laten gaan! Dit jaar o.a. De Sluwe Vos, Flatspot, TSEPO, Will Oirson en Lucky Done Gone.
http://roestfestival.nl/

Solar Weekend
Een vierdaags festival vol creativiteit, kleur en liefde inclusief een cross-over programmering tussen pop en dance. De twaalfde editie die dit jaar plaats vindt heeft het thema ‘Artyfarty’ en kent een uitgebreide line-up. Denk op muziekgebied aan o.a. De Jeugd van Tegenwoordig, Broederliefde, Benny Rodrigues, Fedde Le Grand, 2Dirty en Michel De Hey. Check hier meer informatie op onze pagina over Solar Weekend!
http://solarweekend.com/nl/blog

Castle Of Love
Met een fantastisch decor en een flinke lijst met namen geeft het Castle Of Love festival je twee dagen enorm veel liefde. Ga los bij de prachtige stages op o.a. Quintino, Tony Junior, 2Dirty, Mr. Belt & Wezol, Mental Theo, Franky Rizardo en Buurman & Buurman. Leuk weetje: dit is het eerste festival dat een all-inclusive concept aanbiedt!
http://castleoflove.nl/

Zomerparkfeest
Dit festivalweekend heeft een boordevol programma en dat alles met gratis toegang. Allerlei verschillende genres vliegen je om de oren en ook aan kunst en literatuur is er geen gebrek in de programmering. Op muzikaal gebied kan je o.a. De Staat, Causes, De Likt, Ronnie Flex & Lil’ Kleine, The Boy Next Door en The Common Linnets verwachten.
https://www.zomerparkfeest.nl/

Wat is jouw favoriet? Deel het met ons in de reacties of op Facebook of Twitter!

 


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23