Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Top 10 festivals in Noord-Holland - Festivalblog
Top 10 Noord-Holland

Top 10 festivals in Noord-Holland

In deze post zetten we 10 toffe festivals in de provincie Noord-Holland voor je op een rijtje! Laat je verrassen door wat Noord-Holland aan feestjes te bieden heeft. Verschillende genres en voor ieder wat wils!

Het Lente Kabinet
Het Lente Kabinet is de plek waar eigentijdse elektronische muziek, maar ook kunst en cultuur je zintuigen prikkelen. Een grote variatie aan stijlen van house en disco tot aan techno, vertegenwoordigd door actuele smaakmakers. Dit jaar waren onder andere te zien en te horen: Ben Ufo, Jamie Tiller, San Soda, Tom Trago en Elias Mazian.
http://www.hetkabinetfestival.nl

Indian Summer Festival
Het toverwoord van Indian Summer 2016 was ‘beleving’. Dat kan je wel zeggen met zo veel lekkere muziek op 3 stages, foodtrucks, een festivalmarkt en genoeg hangplekken. Meer dan 50 nationale en internationale acts verzorgen muziek in allerlei genres. Dit jaar stonden o.a. The Common Linnets, De Jeugd Van Tegenwoordig, Sam Feldt, Typhoon en Sander Van Doorn op Indian Summer. Wij waren er ook bij! Check hier de recensie van Sanne.
http://www.indiansummerfestival.nl

The Flying Dutch
Alhoewel dit festival niet alléén in Amsterdam plaatsvindt, is het wel een festival die het waard is om te benoemen. Ieder jaar lijkt het een mooier en populairder feest te worden voor danceliefhebbers én een unieke mogelijkheid om onze trots – de grote Nederlandse namen – bij elkaar te zien. Dan heb ik het natuurlijk over o.a. Martin Garrix, Sam Feldt, Afrojack, Armin van Buuren en Hardwell.
http://nl.theflyingdutch.com

Amsterdam Open Air
Een populair Amsterdams feestje waar je los gaat op de beste house, techno, hiphop en electric music! Een vette aankleding en een fijne omgeving maken de situatie ideaal. Ook de muziekjes werken mee. O.a. deze acts waren er dit jaar: Abstract, Dirtcaps, De Sluwe Vos en Girls Love DJ’s.
http://amsterdamopenair.nl

Mystic Garden 
Dit jaar vierde het festival haar 5-jarig jubileum groots. De intieme sfeer van het festival met een sprookjesachtige setting wordt versterkt door handgemaakte decoratie en een fantastische line-up maakt het een magisch walhalla voor de danceliefhebbers. Line-up dit jaar bestond uit o.a. Juan Sanchez, Gloom, Ferro, Prunk en De Hofnar.
http://mysticgardenfestival.nl/

Awakenings 
Een van de highlights van de Europese techno kalender wat betreft festivals. Met meer dan 70.000 bezoekers in het weekend is het festival een van de grootste technofeestjes in de wereld. Acht stages met in 2016 namen als Dixon, Sven Väth, Dave Clark, Nina Kraviz en De Sluwe Vos.
http://www.awakeningsfestival.nl/

VERKNIPT Festival
Na een succesvolle eerste editie kon je ook dit jaar weer los op het outdoor VERKNIPT festival. Vier stages met een killer line-up met namen als o.a. Tommy Vercetti, Benny Rodrigues, Ringo, Olivier Weiter, Prunk en YADE.
http://verknipt.org

18HRS Festival
Het langste ééndagsfestival van Nederland. De naam zegt het al: 18 uur lang los gaan op de vetste beats. Nick Curly, Gary Back, Haeken, Samuel Deep en Mia More zijn onder andere aanwezig om het feest op gang te houden.
http://www.18hrsfestival.nl

A Day At The Park
Een dag in het park in een mooie, natuurlijke, groene omgeving die de nadruk legt op de mooie dingen in het leven. Je wordt getrakteerd op elektronische kwaliteitsmuziek, maar ook op vermaak, heerlijke wijn en een flink aanbod aan culinaire toppers. Deze editie luister je op A Day At The Park naar o.a. Fedde Le Grand, Benny Rodrigues, Felix Jaehn, Housequake en Rudimental.
http://adayatthepark.nl

Zandstock
Nog geen grote naam in deze lijst, maar van een goede line-up is wel te spreken. Zandstock pakt het goed aan door wat grote namen toe te voegen en daarbij in verschillende genres te voorzien. Acts die deze editie te vinden zijn, zijn o.a. Kensington, Lucas Hamming, Danny Vera, De Likt, Diggy Dex en DJ Jean.
http://www.zandstock.nl 

Wat is jouw favoriet? Deel het met ons in de reacties of op Facebook of Twitter!

One comment

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23