Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Top 10 festivals in Overijssel - Festivalblog
Top 10 Overijssel

Top 10 festivals in Overijssel

In deze post zetten we 10 toffe festivals in de provincie Overijsssel voor je op een rijtje! Laat je verrassen door wat Overijssel aan feestjes te bieden heeft. Verschillende genres en voor ieder wat wils!

Randrock
Al vroeg in het festivalseizoen, dat dit jaar viel op Bevrijdings- én Hemelvaartsdag. Randrock is gratis festival met een internationaal programma met artiesten uit Nederland tot Frankrijk en Nicaragua. Onder andere Erwin Nyhoff, Trinity en het DJ-duo East & Young.
http://www.randrock.nl/

Fantasy Island Festival
Dit jaar al voorbij, maar alsnog de moeite om te benoemen! Op 14 mei ging het los op o.a. Wildstylez, Audiotricz, Noisekick en Angerfist. Het feest gaat volgend jaar weer over en de datum is al bekend! 3 juni 2017 gaat het weer los in Enschede.
http://www.fantasyislandfestival.nl

Pinkstereo
Dit Pinksterfestival was dit jaar weer een groot succes. Het bijzondere aan dit festival is dat de twee dagen allebei een ander muziekgenre als thema hebben. Dit jaar kon je op zaterdag los op house en was de zondag voor de liefhebbers van hardstyle. De data voor volgend jaar zijn al bekend! Pinkstereo staat gepland in het Pinksterweekend van 2017 (3 en 4 juni).
http://www.pinkstereo.nl

Freshtival
Eerste Pinksterdag was het ook weer raak in Enschede met o.a. Steve Aoki, Sam Feldt, Girls love DJ’s, De Likt en Guus Meeuwis. Lees hier hoe onze gasblogger Manon het festival heeft ervaren!
http://www.freshtival.nl

Dauwpop
Een wat bekendere jongen in de festivalwereld. Ook dit jaar weer een spetterende line-up op het Overijsselse feest. Namen als Kensington, Jett Rebel, Ronnie Flex en De Staat komen zich in Hellendoorn van hun beste kan laten zien.
http://www.dauwpop.nl

Green Vibrations Festival
Vier area’s, 60 artiesten EN een afterparty. Dat is Green Vibrations. Het festival kent niet één grote mainstage waar het allemaal maar moet gebeuren, maar vier kleinere festival area’s. Hier kun je feesten, genieten, lekker chillen en biertjes drinken op o.a.: Nanoplex, Ocean Alley, Sinfol, Trilingo, Kortsluiting en many more!
http://www.greenvibrations.nl/

Stone Rock Festival
Met een flinke line-up voor de liefhebbers van rockmuziek met onder andere: The Deaf, DeWolff, Bombay en Paceshifters. Extra speciaal John Coffey, deze band heeft namelijk bekend gemaakt om eind september voor een onbepaalde tijd te stoppen.
http://stonerockfestival.de/

Fields of Joy Festival
Met verschillende fields (en de fantastische sfeer) op dit festival krijg je echt een joyful gevoel! Ook de line-up liegt er niet om:  Nederlandse toppers Dotan, Typhoon en Di-rect komen spelen. Maar ook namen als 2 Unlimited, Sef, The Brahms en Jennie Lena komen een feestje bouwen!
https://fieldsofjoyfestival.com/

Deventer Stadsfestival
Voor een prikkie scoor je tickets voor dit toffe festival voor jong en oud! Er is ruimte voor creativiteit en de organisatie vraagt om zelf mee te denken voor de meest originele invullingen! Muziek wordt verzorgd door o.a. Handsome Poets, Van Velzen, Van Dik Hout, Lil’ Kleine, FeestDJRuud en De Sluwe Vos.
http://www.deventerstadsfestival.nl/

Stöppelhaene Oogstfeest
Een echt gezellig streekfeest, maar met een verrassende muziekavond op de planning! Op donderdagavond niemand minder dan Marco Borsato en Guus Meeuwis.
http://www.stoppelhaene.nl

Wat is jouw favoriet? Deel het met ons in de reacties of op Facebook of Twitter!

One comment

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23