Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Top 10 festivals in Utrecht - Festivalblog
Top 10 Utrecht

Top 10 festivals in Utrecht

In deze post zetten we 10 toffe festivals in de provincie Utrecht voor je op een rijtje! Laat je verrassen door wat Utrecht aan feestjes te bieden heeft. Verschillende genres en voor iedereen wat wils!

Mumbai Color Festival
Het is een kleurrijke Bevrijdingsdag geweest! Acts als Kris Kross Amsterdam, FeestDJRuud en La Fuente hebben er een feestje van gemaakt. Houd dit festival in de gaten!
http://www.mumbaifestival.nl/

Geheime Liefde Festival
Helaas is ook dit festival al geweest. Maar volgend jaar staat hij zeker weer op de planning! Wanneer? Dat is nog een geheim. Net als de rest van het festival. Dus houd jij wel van het ontrafelen van geheimen? Dan is dit festival iets voor jou.
http://www.geheimeliefde.nl/

Soenda Festival
Al heel wat jaar een begrip in Utrecht! Dit jaar was het ook weer uitverkocht en een groot succes met acts zoals Chris Liebling, James Ruskin, Dexter en Ryan Elliott.
http://www.soenda.net/home/

World of Pleasure
Dit festival is zeker een pleasure te noemen met een flinke line-up. Namen als Jay Hardway, Frequencerz, Tony Junior en Frontliner zijn aanwezig. Laat je verrassen door de aankleding en de sfeer van dit festival.
http://www.worldofpleasure.nl/

40up Zomerfestival
Dit jaar vieren ze hun 10-jarig jubileum! Volgens de organisatie een reden om nog extra uit te pakken. Maar liefst twee dagen feest dit keer. Kom ook als je Danny Vera, The Gibson Brothers, Rob Stenders, Lois Lane en Het Goede Doel wil horen spelen! Zoals je ziet aan de titel heeft dit festival over het algemeen een iets oudere doelgroep!

Zomerkriebels
EDM, trance, dance, hardstyle.. Van alles is te vinden (voor het eerst) op Grasweide Papendorp op de eerste zaterdag van juli. Namen die je terug gaat zien zijn o.a. Sidney Samson, Gregor Salto, Dyna en Brennan Heart.
http://www.kriebels.nl/

Roots In The Park
Roots in the Park is the place to be voor een relaxte festivaldag met blues, soul, roots-rock, americana en aanverwante rootsmuziek tussen het zomerse groen van het Julianapark. Line-up highlight: Keb’mo, Blackberry Smoke, Ryan Bingham en Hurray for the Riff Raff.
http://www.rootsinthepark.com/

Dedicated Outdoor
Dedicated Outdoor is ook dit jaar weer terug op het strand van de Cattenbroekerplas! Verdeeld over 2 area’s zullen 23 acts werken aan genadeloos lekkere sets om het festival op zijn grondvesten te laten trillen.
http://www.dedicatedhardstyle.nl/ 

By The Creek Festival
Vunzige deuntjes, Zeezout en Basis en Klear nodigen jou uit voor de eerste editie van By The Creek Festival! Kom dansen op o.a. Kriss Kross Amsterdam, Johnny 500, Floorplan, Tijn Benedek, Ben Sims en Hudson Mohawke.
http://bythecreekfestival.com/

Ultrasonic Festival
Qua muziek kom je op Ultrasonic wel aan je trekken. Van de meest explosieve EDM tot swingende latin, van stampende hardstyle tot diepe techno, voor elke stijl is er een stage. Acts die je er vindt zijn o.a. Bingo Players, Mr Belt & Wezol, Radial Redemption, Gregor Salto en Michel de Hey.
http://www.ultrasonic.nl/

Wat is jouw favoriet? Deel het met ons in de reacties of op Facebook of Twitter!

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23