Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Top 10 festivals in Zuid-Holland - Festivalblog
Top 10 Zuid-Holland

Top 10 festivals in Zuid-Holland

In deze post zetten we 10 toffe festivals in de provincie Zuid-Holland voor je op een rijtje! Laat je verrassen door wat Zuid-Holland aan feestjes te bieden heeft. Verschillende genres en voor ieder wat wils!

Toffler Festival
Naast een fantastisch gekozen line-up besteed Toffler Festival ook de nodige aandacht aan food. Een echte food line-up kan bij festivals anno 2016 eigenlijk niet meer ontbreken. Op het gebied van muziek kon je dit jaar los op o.a. Benny Rodrigues, De Sluwe Vos, Adam Beyer, Juan Sanchez, Michel de Hey en Secret Cinema.
http://tofflerfestival.nl

RedBull Culture Clash
Alhoewel het misschien niet in het rijtje van ‘standaard’ festivals past, is dit toch wel een noemenswaardig event. Verschillende stijlen gaan de clash met elkaar aan in Ahoy Rotterdam. O.a. Typhoon, Mr Polska, Paul Elstak en Broederliefde. Wie is de grote winnaar?
http://redbullcultureclash.nl

Kaderock
Voor een prikkie kan je genieten van dit ‘grootste kleine festival van Nederland’. Met een groot buitenpodium en een intiem binnenpodium biedt het festival muziekvariatie voor jong en oud. De naam suggereert het genre rock, maar ook pop, blues, rap en elektronisch ontbreken niet. Op de editie van dit jaar stonden o.a. The Clarks, Luminize en The Deaf.
http://www.kaderock.com

Boothstock
Dit jaar de vijfde editie van het Rotterdamse festival aan het Kralingse bos. De ideale setting en een fijn decor voor een mooi feestje. Op deze ‘jubileum-editie’ ging je los op de beste house en techno van o.a. Michel de Hey, Franky Rizardo, Haeken, Lucien Foort en Blaize.
http://boothstock.nl

Parkpop
Dit bekende popfestival in het Zuiderpark is met gemiddeld 200.000 bezoekers één van de grootste gratis muziekfestivals van Europa. Dit jaar stonden er – zoals we gewend zijn van Parkpop – weer flinke namen op het podium. Je kon genieten van o.a. Billy Ocean, Typhoon, Jett Rebel en De Kraaien.
http://parkpop.nl

OHM Festival
Een broedplaats van spannende techno en house en een totaalbeleving met vers en gezond eten in overvloed. Het fabrieksterrein van Lijm & Cultuur wordt omgetoverd tot de perfecte feestlocatie. Dit jaar met acts als Marcel Fengler, Tenzers, Ben Sims en Surgeon.
http://ohmfestival.nl

North Sea Jazz
Een internationaal evenement dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een fetival met 15 concertzalen, 1300 musici en ongeveer 70.000 bezoekers per jaar. Drie dagen lang komen het verleden, het heden en de toekomst van jazz langs. Dit jaar met o.a. The Roots, Pharell Williams, Earth Wind and Fire, Candy Dulfer en nog veel meer!
http://www.northseajazz.com/nl/

BCKYRD Festival
De sfeer van een magisch tuinfeest om nooit te vergeten! Laat je verrassen door muzikaal genot, live-shows, theater & nog veel meer. Met acts als Boris Ross, Fraai Lawaai, The Haze en Mikmak beleef je een wonderbaarlijk gezellig festival.

PUUR Festival
Puur genieten op dit gezellige festival in Oestgeest! Talloze nationale én internationale acts en een fantastische food line-up in combinatie met een goede locatie zorgen voor een goed feest! Met o.a. Def Rhymz, The Haze, Mik Mak en Stefano Noferini.
http://www.puurfestival.com

Blijdorp Festival
Dit jaar grotere stages met meer DJ’s, live-acts en bands en fantastisch eten in ‘the green spot’ in het centrum van Rotterdam! Een flike lijst aan acts met o.a. DJ Tennis, Factory Floor, Maya Jane Coles, De Likt en Young Marco.
http://www.blijdorpfestival.nl/

Wat is jouw favoriet? Deel het met ons in de reacties of op Facebook of Twitter!


Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php:23 Stack trace: #0 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): cozmo_scroll_reveal('') #1 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/plugin.php(453): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/general-template.php(2630): do_action('wp_footer') #4 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/footer.php(74): wp_footer() #5 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(688): require_once('/home/uaitsoel/...') #6 /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-includes/template.php(647): load_template('/home/uaitsoel/...', true) #7 /home/uaitsoel/domains in /home/uaitsoel/domains/festivalblog.nl/public_html/wp-content/themes/cozmo/inc/functions/scroll-reveal.php on line 23